Casa Nunții "NOROC"

Casa Nunții

Începînd organizarea celui mai important eveniment din viata tinerilor îndragostiti, veti fi impresionați de activitatea profesională a personalului de a planifica nunți ce vor dura mult înca dupa ultimul tostul de champagnie și luna de miere.

Vom crea nunta, în care mama miresei va fi fericită și calmă, chiar și tatal socru va fi bucuros și încîntat că nunta poate fi planificată pentru majoritatea bugetelor, în functie de nivelul de detaliu.

Iar pentru cuplu fericit, împreuna vor fi binecuvintați știind că au ales un start perfect pentru o nouă viață împreună.

Casa Nunții "NOROC" e prima instituție din capitală (creată in 1995) specializată în organizarea evenimentelor festive. Suntem "cei mai vechi" în materie de tradiție și experiență, dar rămînem primii în ceea ce privește confortul oferit și străduința pe care o depunem în amenajarea încaperii și pregătirea bucatelor.

Totul pentru o nuntă elegantă, rafinată și mondenă.

Dea lungul anilor, ne-am afirmat ca un local perfect pentru nunți gospodărești așa cum numai în Moldova se practică dar continuăm sa și întîlnim oaspeți ai Europei.

Casa Nunții NOROC și-a modernizat localul an de an, reusind să fie în topul celor mai solicitate locații pentru cele mai importante evenimente de familie. Astfel suntem pregătiți mereu în organizări de nunți, aniversări, recepții mondene, petreceri corporative, mese de protocol, filmari, prezentări de modă, etc.

Meniul oferit de restaurant este unul special, reprezentînd tradițiile moldovenești dar contine și feluri de mîncare din bucătăria europeană. Din meniul de sărbătoare nu lipsesc deloc specialitățile localului, cele mai renumite fiind gustarea caldă Noroc, La Izvor, învirtita Tărănească, etc.


Datele de contact Casa Nunții "NOROC":

Address: Str. Sucevita 34, Chisinau

Tel: 51 30 29 / 51 19 50

Galeria Casa Nunții "NOROC"

Comentarii

 • Adreea (21/09/14)

  Cit costu locul pentru un om?vreau un raspuns urgent ca rog :*)

 • victor (08/11/15)

  cit costa la nunta un lok de om?

 • Ana (14/03/16)

  De la ce pret se incepe pret locul? Si ce bonusuri oferiti?

 • Victor Popa (17/03/16)

  Sunt impresionat.Solicit o intrevedere cu Dl Patrascu Nicolae.

Leave a coment