Salonul "AB Fashion" Costume pentru bărbaţi

Salonul

Renumitul din Chişinău salon "ABfashion" vă oferă o gamă largă de costume pentru bărbaţi şi accesorii. Aici există costume pentru fiecare, de la modelele cele mai accesibile până la modelele de lux şi variantele fashionable.

Timp de 15 ani de existenţă, salonul are reputaţie de producător de marfă de înaltă calitate şi elegantă, la momentul actual, activând în calitate de casă de modă, deţine poziţia de lider pe piaţă în confecţionarea şi vânzarea costumelor pentru bărbaţi. Nici un model nou nu va fi trecut cu vederea de către modelierii noştri, de aceea, anume aici există atât costume croite în stil clasic, cât şi modele expresiv - creative.

Pentru un costum perfect e necesară o ţesătură perfectă, de aceea, "ABfashion" alege ţesătura cu o deosebită atenţie. Salonul colaborează doar cu furnizorii cu reputaţie din Italia, Germania şi Franţa. La salon veţi avea posibilitatea să vă alegeţi personal ţesătura, care vă va satisface pe deplin necesităţile şi gusturile. Mătase, satin, brocart, piele şi mătase, jacquard şi multe alte ţesături pentru costumul Dvs.

De asemenea, salonul oferă un asortiment vast de accesorii. Cravate, nasturi, ace pentru cravată, care pot fi ornamentate cu cristale Swarovski, care, fără îndoială, va da originalitate şi solemnitate aspectului dvs. şi costumului.

După cum se ştie, timpul este mai preţios decât aurul. Salonul "ABfashion" apreciază timpul clienţilor săi şi oferă confecţionarea costumelor în cel mai scurt timp posibil: de la 3 zile (comandă urgentă) până la 1-2 săptămâni (comandă standard).

Atitudinea individuală faţă de client - unul dintre principiile de bază ale funcţionării salonului "ABfashion". La dispoziţia Dvs. există întotdeauna cataloage ample de haine la modă, vă este asigurată deservirea completă la probarea costumului, cabine de probă spaţioase, iar personalul salonului întotdeauna vă va ajuta cu plăcere la alegerea corectă a modelului dorit.

La salonul "ABfashion" vă aşteaptă următoarele preţuri:

Costume gata făcute de la 1500 la 4000 lei.
Cămăşi de la 200 la 500 lei.
Accesorii, cravate de la 100 la 350 lei.

La confecţionarea costumului la comandă, preţul lui creşte, de obicei, cu 20% -30%.

Puteţi comanda şi achiziţiona producţia salonului nostru la adresa strada Izmail 24, telefon 27-16-03.

De asemenea, puteţi achiziţiona deja costumele făcute gata de la salonul "ABfashion" la buticul nr. 43 de la etajul 3 al Centrului Comercial Elat.

Pentru toţi cei care doresc, la salon poate fi comandată confecţionarea rochiilor de seară din aceleaşi ţesături.

Leave a coment